Kamu Görevlileri Anaokulu
İskender Mah. Beyazsu Sk. No11 Battalgazi/Malatya

VİZYON

Vizyon: İstiyoruz ki..! Okulumuzda verimli bir eğitim temel ihtiyaç olarak kabul edilsin. İstiyoruz ki..! Okulumuzda her veli, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki..! Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki..! Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Biz, bütün çocukların psikomotor, özbakım, sosyal, bilişsel, dil becerileri, i saduygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişimlerini sağlamak, onların bilgilii becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onları 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim